Cauciuc - produse din cauciuc

Despre noi / Raportari

 
Cauta in catalogul de produse
 
Societatea Comerciala Arteca Jilava este societate pe actiuni fiind situata in localitatea Jilava, jud. Ilfov, in imediata apropiere a Municipiului Bucuresti, in partea sudica a acestuia.
Societatea Comerciala Arteca Jilava S.A. cea de astazi, si-a inceput activitatea in urma cu 70 de ani sub denumirea de Uzina MIRA.

In anul 1955, incepe constructia Combinatului de cauciuc Jilava, productia acestuia dezvoltandu-se cu productie de articole tehnice din cauciuc.

In perioada 1957 - 1975 societatea s-a extins cu noi sectii de productie specifice industriei din cauciuc, cum ar fi: furtunuri de joasa, medie si inalta presiune, curele industriale, benzi transportoare, armaturi metalice, diverse articole presate din cauciuc, produse pentru tehnica militara, articole din ebonita.

Dupa anul 1990, ca urmare a mai multor programe de restructurare, activitatea de productie s-a restrans foarte mult, dar s-au mentinut in fabricatie toate produsele specifice societatii.

In prezent, cea mai mare pondere in cifra de afaceri o detin veniturile din productia si comercializarea benzilor transportoare, furtunurilor si placilor de cauciuc.

De asemenea, o noua tendinta in dezvoltarea fabricii o constituie modernizarea capacitatilor de productie si reamenajarea spatiului de productie intr-un mod cat mai eficient din punct de vedere economic.

In urma procesului de restructurare a capacitatilor de productie, au aparut spatii in incinta fabricii care au putut fi convertite in spatii de inchiriat pentru diverse firme de productie.

Raportari [ clic pentru detalii ]

Anunturi


 • Arteca Jilava solicita

  OFERTA DE PROIECTARE SI AVIZARE ARHITECTURA

  pentru hale industriale, centru comercial tip supermarket, modificare functiuni si fatade.

  Pentru informatii suplimentare:
  e-mail: mecanic@arteca.ro
  tel: 021.457.09.50


 • Arteca inchiriaza

  BIROURI OPEN SPACE SAU COMPARTIMENTATE,

  deja finisate sau cu finisare ulterioara comenzii clientului, cu suprafete de la 50-1000mp , parcare, acces usor.

  Pret de la 7 euro/mp/luna


 • SPATII PENTRU PRODUCTIE SAU DEPOZITARE,

  acces usor pentru TIR-uri din Sos. Giurgiului si centura Bucurestiului. Spatiile au toate utilitatile .

  Pret de la 3 euro/mp/luna + TVA


  Informatii la tel: 0723.323.174/021.457.09.50